ételszállító- és kiadó rendszerek

A Socamel Double Flow & Ergoserv rendszer lehetővé teszi egy központi dokkoló egység kihelyezését egy adott állomásra vagy akár a konyhába. A dokkoló egységhez csatlakoztatva a rendszer melegíti vagy hűti az Ergoserv tálcaszállító kocsit. Az Ergoserv kocsinak köszönhetően lehetővé válik az étel hőmérsékletének kívánt szinten tartása szállítás alatt is, egészen a felhasználásig. A Double Flow & Ergoserv rendszer elektronikus vezérlésének köszönhetően a kocsi kezelése praktikus, karbantartása egyszerű.

DOKKOLÓ ÁLLOMÁS *DOUBLEFLOW V3*

Rozsdamentes acél ABS-műanyag borítású fedéllel. A tálcaszállító kocsi meleg- és hideg levegőcseréjét speciális ventilátorok, hűtő aggregát, fűtőelemek és a programozható vezérlés végzi. A dokkoló állomás kétoldali hűtéssel rendelkezik, könnyen szállítható. A védőfóliával borított billentyűzet, a központi számítógépes vezérlés és az infravörös közvetítő egység segítségével 4 regeneráló-, ill. hűtőciklus állítható be, különböző programozási lehetőségekkel, például: reggeli - ebéd - vacsora és egy plusz étkezés lehetősége. Választható Cook/Chill vagy Cook/Serv beállítás. A visszajelző rendszernek köszönhetően a felhasználó megbizonyosodhat a fűtési- vagy hűtési folyamat állapotáról, így könnyen megbizonyosodhat a felhasználó arról, hogy az étel az előre beprogramozott paramétereknek megfelelően lett melegítve, illetve hűtve. A dokkolás folyamatát automatikus elektromotor segíti.

TÁLCASZÁLLÍTÓ KOCSI *ERGOSERV V3*

18/10 rozsdamentes acél, két ajtóval, négy oldala szigetelt. A kocsi belsejét speciális nagy hatásfokú műanyag klímafal választja ketté, ami lehetővé teszi a hideg- és meleg ételek egyidejű tárolását. A tálcaszállító kocsi melegítését és hűtését a Doubleflow dokkoló állomás biztosítja.